Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του Σταύρου Παντελίδη – Υποβασταζόμενη η γυναίκα του από το γιο και τη νύφη της

March 7, 2023


Ημέρα θλίψης και μεγάλου πόνου είναι η Τρίτη 7/3 την οικογένεια Παντελίδη, καθώς βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά άλλο ένα μέλος της, μετά την τεράστια απώλεια, που έζησε με το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας των τραγουδιστών, Σταύρος Παντελίδης έδινε εδώ και μέρες μάχη με την υγεία του στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλευόταν, την οποία και εν τέλει δεν κατάφερε να κε…


Ημέρα θλίψης και μεγάλου πόνου είναι η Τρίτη 7/3 την οικογένεια Παντελίδη, καθώς βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά άλλο ένα μέλος της, μετά την τεράστια απώλεια, που έζησε με το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.


Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας των τραγουδιστών, Σταύρος Παντελίδης έδινε εδώ και μέρες μάχη με την υγεία του στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλευόταν, την οποία και εν τέλει δεν κατάφερε να κερδίσει (δείτε εδώ την ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία).

Έτσι λοιπόν, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνου και Τριαντάφυλλου.

Πρώτα πλάνα από το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Παντελίδη

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, με το μεγαλύτερο γιο και τη σύζυγό του Πωλίνα Φιλίππου να είναι στο πλάι της μητέρας του, Αθηνάς, η οποία ήταν φανερά καταβεβλημένη.

Κηδεία Σταύρου Παντελίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.