Στάθης Σχίζας: «Είμαι έτοιμος για μία καινούργια σχέση»

March 6, 2024


«Αν ερχόταν ένας νέος έρωτας θα ήθελα να με στηρίζει, να έχει σεβασμό, αγάπη και κατανόηση», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Στάθης Σχίζας, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι έτοιμος για μία καινούργια σχέση.«Η σχέση μας με την Αλεξάνδρα ήταν νορμάλ, ούτε μεγάλη, αλλά ούτε και μικρή. Εννοείται πω…


«Αν ερχόταν ένας νέος έρωτας θα ήθελα να με στηρίζει, να έχει σεβασμό, αγάπη και κατανόηση», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Στάθης Σχίζας, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι έτοιμος για μία καινούργια σχέση.

«Η σχέση μας με την Αλεξάνδρα ήταν νορμάλ, ούτε μεγάλη, αλλά ούτε και μικρή. Εννοείται πως όταν τελειώνει μια σχέση, προχωράς σε μία άλλη. Είμαι έτοιμος να μπω σε μία καινούργια σχέση.

Αυτόν τον καιρό φλερτάρω κυρίως με… τις δουλειές μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν ερχόταν ένας νέος έρωτας θα ήθελα να με στηρίζει, να έχει σεβασμό, αγάπη και κατανόηση», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.