Ποια Γουάντα; – Η αδελφή της ποζάρει γuμνή και μοιράζει «εγκεφαλικά»! [ΦΩΤΟ]

March 5, 2023


Η μια έχει καλλίγραμμο σώμα και η άλλη με πλούσιες καμπύλες. Είναι η Ζάιρα και η Γουάντα Νάρα. Οι δύο αδελφές από την Αργεντινή που λατρεύουν τους ποδοσφαιριστές, τα παιδιά και το γuμνό.Η Γουάντα Νάρα είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας και μάνατζερ που ότι και να κάνει βγάζει λεφτά με το τσουβάλι και η Ζάιρα είναι μοντέλο.Τους χωρίζουν μόλις δύο χρόνια (1986-1988) αλλά η Ζάιρα είναι πάντα η μικρή αδ…


Η μια έχει καλλίγραμμο σώμα και η άλλη με πλούσιες καμπύλες. Είναι η Ζάιρα και η Γουάντα Νάρα. Οι δύο αδελφές από την Αργεντινή που λατρεύουν τους ποδοσφαιριστές, τα παιδιά και το γuμνό.

Η Γουάντα Νάρα είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας και μάνατζερ που ότι και να κάνει βγάζει λεφτά με το τσουβάλι και η Ζάιρα είναι μοντέλο.

Τους χωρίζουν μόλις δύο χρόνια (1986-1988) αλλά η Ζάιρα είναι πάντα η μικρή αδελφή της Γουάντα Νάρα. Τόσο η μια όσο και η άλλη λατρεύουν το ποδόσφαιρο και αυτούς που το παίζουν!

Η Γουάντα έχει δύο γάμους με ποδοσφαιριστές, τον Μάξι Λόπεζ και τον Μάουρο Ικάρντι, και η Ζάιρα ήταν για δύο χρόνια σε σχέση με τον Ντιέγκο Φορλάν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.