Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο»

March 5, 2023


Η Βάσια Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.«Είχα πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον αγαπώ πολύ και περιμένω να βγει να παίξω μαζί του και πέσανε να με φάνε. Εγώ στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα. Μία φορά είχε νευριάσει (ο Φιλιππίδης), χτύπαγε τις πόρτες και του είπα «μπράβο, με γεια, αγοράζουμ…


Η Βάσια Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχα πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον αγαπώ πολύ και περιμένω να βγει να παίξω μαζί του και πέσανε να με φάνε. Εγώ στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα. Μία φορά είχε νευριάσει (ο Φιλιππίδης), χτύπαγε τις πόρτες και του είπα «μπράβο, με γεια, αγοράζουμε καινούργιες πόρτες;». Έβλεπα στον Πέτρο ένα άκρως ερωτiκό πλάσμα, είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ωραίος εραστής», δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.