«Μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή». Μιλάει για αλήθειες η Κατερίνα του Κοκλώνη

March 5, 2023


Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια συζήτησής το πρωί της Τρίτης με τον Τριαντάφυλλο, τόνισε μεταξύ πως «μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή».Η συνομιλία τους που ολοκληρώθηκε με… ατάκα -«φωτιά» της γνωστής παρουσιάστριας, ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής τής αποκάλυψε ότι θα της γράψει τραγούδι, με την ίδια να μένει αρχικά «άφωνη» και στη συνέχεια να αυτοσαρκάζεται δείχνοντ…


Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια συζήτησής το πρωί της Τρίτης με τον Τριαντάφυλλο, τόνισε μεταξύ πως «μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή».

Η συνομιλία τους που ολοκληρώθηκε με… ατάκα -«φωτιά» της γνωστής παρουσιάστριας, ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής τής αποκάλυψε ότι θα της γράψει τραγούδι, με την ίδια να μένει αρχικά «άφωνη» και στη συνέχεια να αυτοσαρκάζεται δείχνοντας ότι διαθέτει άφθονο χιούμορ.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα γράψει για την Κατερίνα Καινούργιου με τον διάλογο που ακολούθησε μεταξύ τους να έχει ως εξής:

Κατερίνα Καινούργιου: Εγώ να τραγουδήσω; Με έχεις δει να χορεύω και όλοι κάνουν ζάπινγκ. Είμαι χάλια, όλα χάλια.

Τριαντάφυλλος: Σε έχω ακούσει και να τραγουδάς. Εσένα δεν σου αρέσει να σου λένε καλά λόγια. Νομίζεις ότι κάποιος σου λέει καλά λόγια για να σε «γλείψει».

Κατερίνα Καινούργιου: Βρε αγάπη μου! Πες μου ότι φοράω ωραία ρούχα, ότι ντύνομαι ωραία, αλλά φωνή και ρυθμό…

«Γιατί να σου πω για κάτι ψεύτικο; Τα ρούχα είναι ψεύτικα», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, με την Κατερίνα Καινούργιου να πετάει ατάκα -«φωτιά».

«Μα, ψεύτικη είμαι όλη! Μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη, όμως η ψυχή μου είναι αληθινή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια γελώντας, με όλους τους συμμετέχοντες στο πάνελ της εκπομπής να ξεσπούν σε γέλια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.