Ζωζώ Σαπουντζάκη – Η πρώτη εμφάνισή της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο & το μήνυμά της

February 26, 2024


Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου η Ζωζώ Σαπουντζάκη από το νοσοκομείο . Η εκπομπή, Το πρωινό πρόβαλε βίντεο με την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά το εξιτήριο που πήρε. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ευδιάθετη και ντυμένη στα ροζ έστειλε το μήνυμά της σε όλους τους φίλους και θαυμαστές της. «Είμαι καλά», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μιλώντας στην κάμερα του κινητού του συνεργάτη της Χάρη Αργυρού στέλνο…


Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου η Ζωζώ Σαπουντζάκη από το νοσοκομείο . Η εκπομπή, Το πρωινό πρόβαλε βίντεο με την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά το εξιτήριο που πήρε. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ευδιάθετη και ντυμένη στα ροζ έστειλε το μήνυμά της σε όλους τους φίλους και θαυμαστές της. «Είμαι καλά», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μιλώντας στην κάμερα του κινητού του συνεργάτη της Χάρη Αργυρού στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους υποστήριζαν πως η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.

  • Μάλιστα στη σελίδα της στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία από την έξοδό της από το νοσοκομείο και έγραψε: «Ποσό Ευτυχία μπορώ να νιώθω ανάμεσα σε αυτούς τους υπέροχους Επιστήμονες μα πάνω από ΟΛΑ Ανθρώπους ! Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ ❤️ …… ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( διευθύντρια Α Νευρολογικής Ερρικος Ντύναν …..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ( καθηγητής Ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ ) ….. και ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΝΗΣ ( Νευρολόγος Α νευρολογικής Ερρικος Ντύναν) καθώς και τα 2 Αγαπημένα μου παιδιά @argyros1 και @vinaefstratiadou που δεν έλειψαν ούτε λεπτό από δίπλα μου ! Και φυσικά τον πρωσοπικο μου Ιατρό και κουμπάρο μου ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ και την λατρεμένη μου κουμπαρά και στήριγμα μου ΑΜΑΡΥΛΙΔΑ»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.