Ραγδαίες εξελίξεις – Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ η Μαγγίρα.Έφυγε από την εκπομπή για να μη συλληφθεί

February 26, 2024


Η Μπέττυ Μαγγίρα, Κυριακή 25/02 και ώρα 11:30 π.μ., αποχώρησε από την πίσω πόρτα για να μην συλληφθεί και οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης.Κατά την διάρκεια της εκπομπής εξαπάτησε την ΕΛ.ΑΣ. και ενώ την περίμεναν να την οδηγήσουν ενώπιον του Εισαγγελέα, εκείνη έφυγε σε διάλειμμα της εκπομπής από την πίσω πόρτα.Συνεχίζεται η έρευνα στην οικία της. Τ…


Η Μπέττυ Μαγγίρα, Κυριακή 25/02 και ώρα 11:30 π.μ., αποχώρησε από την πίσω πόρτα για να μην συλληφθεί και οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης.

  • Την εκπομπή συνέχισε μέχρι την λήξη της ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής εξαπάτησε την ΕΛ.ΑΣ. και ενώ την περίμεναν να την οδηγήσουν ενώπιον του Εισαγγελέα, εκείνη έφυγε σε διάλειμμα της εκπομπής από την πίσω πόρτα.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό και το δικαστικό ρεπορτάζ, ευθύνες θα αναζητηθούν από τον παραγωγό Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν και τον παραγωγό Φίλιππο Βιστάκη, που την βοήθησαν να διαφύγει από την πίσω πόρτα του studio.

Συνεχίζεται η έρευνα στην οικία της. Το Αυτόφωρο λήγει την τρίτη 27/02/24 και ώρα 24:00.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.