Θεωνά – Μαλέσκου: Η κοινή εμφάνιση και τα looks τους που λατρέψαν όλες οι μαμάδες – Να τί φόρεσαν

February 26, 2024


Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας για την κόρη της, η υπέροχη συζήτηση των δυο γυναικών και τα looks που επέλεξαν να φορέσουν. Την Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά στον καναπέ της εκπομπής της Μαμά-δες στην ΕΡΤ. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Κυριακή (25/2) και στο πλαίσιο των συζητήσεων που έχει με νέους και παλαιότερους γονείς, η ηθοποιός φαίνεται πάντα πρόθυμη και χαρούμενη να μιλά για …


Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας για την κόρη της, η υπέροχη συζήτηση των δυο γυναικών και τα looks που επέλεξαν να φορέσουν. 

Την Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά στον καναπέ της εκπομπής της Μαμά-δες στην ΕΡΤ. Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Κυριακή (25/2) και στο πλαίσιο των συζητήσεων που έχει με νέους και παλαιότερους γονείς, η ηθοποιός φαίνεται πάντα πρόθυμη και χαρούμενη να μιλά για όσα αφορούν στα παιδιά και την ανατροφή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.