Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου μιλάει ανοιχτά για θέματα ταμπού και λέει πως «από τα 40 άρχισε το κακό»

February 25, 2024


Όπως είπε, με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο κόρες, με αποτέλεσμα στο ίδιο σπίτι να ζουν ταυτόχρονα μία γυναίκα με εμμηνόπαυση (η ίδια) και δύο με έμμηνο ρήση. Ως εκ τούτου, ο άντρας της πολλές φορές «δυσανασχετεί» και παράλληλα απορεί με τη γυναικεία φύση. Πώς είναι σήμερα η διάσημη ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της (και) στους «στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη».Καλεσμένη στο «…


Όπως είπε, με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο κόρες, με αποτέλεσμα στο ίδιο σπίτι να ζουν ταυτόχρονα μία γυναίκα με εμμηνόπαυση (η ίδια) και δύο με έμμηνο ρήση. Ως εκ τούτου, ο άντρας της πολλές φορές «δυσανασχετεί» και παράλληλα απορεί με τη γυναικεία φύση. Πώς είναι σήμερα η διάσημη ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της (και) στους «στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη».

Καλεσμένη στο «Όλα για την Ζωή» μας και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη βρέθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η γνωστή ηθοποιός (αν και ακριβοθώρητη πλέον) Κωνσταντία Χριστοφορίδου. Το θέμα της ευζείν εκπομπής ήταν αυτή τη φορά οι ορμόνες, αν και κατά πόσο μπορούμε να ελέγξουμε τις ορμονικές μεταβολές και η σχέση τους με την ψυχική υγεία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.