Διονυσία Κουκίου: Tην απήγαγαν ληστές – «Δεν θυμάμαι που με πήγαν»

February 20, 2024


Η Διονυσία Κουκίου μίλησε για την αρπαγή της από τρεις ληστές και την προσωπική της ζωήΗ Διονυσία Κουκίου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η Σταρ Ελλάς 2008 μίλησε για την αρπαγή που της συνέβη πριν δύο χρόνια αλλά και για την προσωπική της ζωή, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ερωτευμένη.«Τρόμαξα πολύ με την αρπα…


Η Διονυσία Κουκίου μίλησε για την αρπαγή της από τρεις ληστές και την προσωπική της ζωή

Η Διονυσία Κουκίου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η Σταρ Ελλάς 2008 μίλησε για την αρπαγή που της συνέβη πριν δύο χρόνια αλλά και για την προσωπική της ζωή, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ερωτευμένη.

«Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή. Έχει γράψει μέσα μου, να μην τύχει σε άνθρωπο. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον. Ήταν 7:30 το πρωί και ήθελα να πάω στο μαγαζί μου στην Πάτρα, μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα. Μου φάνηκε αιώνας, δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν. Ήταν σκοτάδι. Θυμάμαι μετά που ήταν μέρα έξω. Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον. Ήθελαν λεφτά, κοσμήματα. Δεν παίρνω τίποτα πολύτιμο πάνω μου πλέον» περιέγραψε η Διονυσία Κουκίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.