Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θα χαλάσουμε την επαγγελματική μας σχέση με τον πρώην σύζυγό μου»

February 19, 2024


Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επαγγελματική τους συνεργασία που συνεχίζει και μετά τον ρήξη στον γάμο τους.Η Μαριάντα Πιερίδη, σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Δημήτρη Κατριβέση, μετά την απόφαση να χωρίσουν ύστερα από 7 χρόνια γάμου.«Είμαι μια χαρά μετά τον χωρισμό μου. Είμαι…


Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επαγγελματική τους συνεργασία που συνεχίζει και μετά τον ρήξη στον γάμο τους.

Η Μαριάντα Πιερίδη, σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Δημήτρη Κατριβέση, μετά την απόφαση να χωρίσουν ύστερα από 7 χρόνια γάμου.

«Είμαι μια χαρά μετά τον χωρισμό μου. Είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται. Εφόσον υπάρχει μια επαγγελματική σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, δεν θα επιτρέψουμε να χαλάσει. Είναι δύσκολο να διατηρούμε αυτή τη σχέση, αλλά η ζωή συνεχίζεται» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Yπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σεφ παρά το τέλος της προσωπικής σχέσης τους, ετοιμάζονται σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.