Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Βασιλική Τρουφάκου και στο «mommy cool» post η Γερμανού σχολίασε επικά

February 19, 2024


«Έρχεται μικρό τρουφάκι» λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της σειράς ο «Γιατρός» στην οποία πρωταγωνίστησε η γνωστή ηθοποιός. «Η ζωή, το θαύμα της ζωής». Με αυτές τις 6 λέξεις η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου. Με μια φωτογραφία βγαλμένη από σελίδες περιοδικού, η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Famagusta μοιράστηκε στο προσωπικό της προ…


«Έρχεται μικρό τρουφάκι» λίγες εβδομάδες μετά το τέλος της σειράς ο «Γιατρός» στην οποία πρωταγωνίστησε η γνωστή ηθοποιός. 

«Η ζωή, το θαύμα της ζωής». Με αυτές τις 6 λέξεις η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου. Με μια φωτογραφία βγαλμένη από σελίδες περιοδικού, η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Famagusta μοιράστηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram την ευχάριστη είδηση και από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησης οι διαδικτυακές ευχές «έπεσαν« βροχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.