Μία απαγωγή και μία επιστροφή στον Έρωτα Φυγά: Τα τελευταία πλάνα των γυρισμάτων

February 19, 2024


Τα πλάνα από τα τελευταία γυρίσματα του Έρωτα Φυγά και τα σενάρια για τον τρίτο κύκλο. Όπως και οι ηθοποιοί της σειράς «Η Μάγισσα» που ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της φετινής σεζόν, έτσι και οι ηθοποιοί του Έρωτα Φυγά ολοκληρώνουν τις επόμενες ημέρες τα γυρίσματά τους, όπως μας ενημέρωσαν μέλη της παραγωγής με τα σχετικά στιγμιότυπα. Έχουμε όμως πολύ δρόμο για να δούμε το τέλος στις οθόνες μας (περίπ…


Τα πλάνα από τα τελευταία γυρίσματα του Έρωτα Φυγά και τα σενάρια για τον τρίτο κύκλο. 

Όπως και οι ηθοποιοί της σειράς «Η Μάγισσα» που ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της φετινής σεζόν, έτσι και οι ηθοποιοί του Έρωτα Φυγά ολοκληρώνουν τις επόμενες ημέρες τα γυρίσματά τους, όπως μας ενημέρωσαν μέλη της παραγωγής με τα σχετικά στιγμιότυπα. Έχουμε όμως πολύ δρόμο για να δούμε το τέλος στις οθόνες μας (περίπου 30 επεισόδια) ενώ και τις επόμενες ημέρες θα δούμε μία πολύ σημαντική εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.