Το πάρτι του φινάλε της Μάγισσας με νησιώτικα και tehcno και η αυτοκτονία της Δαμιανής

February 18, 2024


Ο Μιχαήλ προδίδει τη Δαμιανή. Τι θα συμβεί όταν τελικά η Θεοφανώ επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων. Η Μάγισσα συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη συνέχειά της.  Μετά από 250 ημέρες γυρισμάτων η Μάγισσα έριξε «αυλαία» αλλά μόνο για τους ηθοποιούς. Για όλους εμάς αναμένεται μακρύς δρόμος ακόμη μέχρι τον Ιούνιο. Το φινάλε έγινε με σκηνή του Αναστάση Ροϊλού ως Αντρέι, ενώ ακολούθησε και ένα ξέφρενο πά…


Ο Μιχαήλ προδίδει τη Δαμιανή. Τι θα συμβεί όταν τελικά η Θεοφανώ επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων. Η Μάγισσα συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη συνέχειά της.  

Μετά από 250 ημέρες γυρισμάτων η Μάγισσα έριξε «αυλαία» αλλά μόνο για τους ηθοποιούς. Για όλους εμάς αναμένεται μακρύς δρόμος ακόμη μέχρι τον Ιούνιο. Το φινάλε έγινε με σκηνή του Αναστάση Ροϊλού ως Αντρέι, ενώ ακολούθησε και ένα ξέφρενο πάρτι. Στα επόμενα επεισόδια θα δοκιμαστεί η υπομονή του. Δεν είναι εύκολη η επιστροφή της Θεοφανώς στον Πύργο των Λασκαραίων. Εκεί που αχνοφαίνεται μία ακόμη προδοσία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.