Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου – Συγκινημένος ο γιος της – Την αποχαιρέτησε με ένα λευκό τριαντάφυλλο

May 9, 2024


Συντετριμμένη η οικογένειά της στο τελευταίο αντίο στην σπουδαία ηθοποιό. H οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι της Άννας Παναγιωτοπούλου την αποχαιρέτησαν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η ηθοποιός, που είχε δώσει μάχη με το Αλτσχάιμερ και τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά της, πέθανε το Μεγάλο Σάββατο 4/5 σε ηλικία 76 ετών. Ο γιος της Δημήτρης κι η εγγονή της, Δάφνη Άννα την αποχ…


Συντετριμμένη η οικογένειά της στο τελευταίο αντίο στην σπουδαία ηθοποιό. H οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοι της Άννας Παναγιωτοπούλου την αποχαιρέτησαν στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η ηθοποιός, που είχε δώσει μάχη με το Αλτσχάιμερ και τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά της, πέθανε το Μεγάλο Σάββατο 4/5 σε ηλικία 76 ετών. Ο γιος της Δημήτρης κι η εγγονή της, Δάφνη Άννα την αποχαιρέτησαν με ένα λευκό τριαντάφυλλο. Η Άννα Παναγιωτοπούλου, παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ως ηθοποιός, είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Παντρεμένη από το 1972, απέκτησε τον γιο της, Δημήτρη που της χάρισε ένα εγγόνι που υπήρξε και η μεγάλη της αδυναμία.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.