Η αστεία απάντηση της Victoria Beckham για το αν θα γίνει γιαγιά

February 18, 2024


Η Victoria τόνισε ότι τα εγγόνια της θα τη φωνάζουν με το όνομά της. Η Victoria Beckham είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο. Ό,τι και να κάνει είναι πάντα στην επικαιρότητα! Έχει καταφέρει να γίνει μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας, δημιουργώντας από το μηδέν τον οίκο και το beauty brand της. Εκτός από fashion icon και επαγγελματίας, η Victoria είναι εξαιρετ…


Η Victoria τόνισε ότι τα εγγόνια της θα τη φωνάζουν με το όνομά της. 

Η Victoria Beckham είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο. Ό,τι και να κάνει είναι πάντα στην επικαιρότητα! Έχει καταφέρει να γίνει μία από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας, δημιουργώντας από το μηδέν τον οίκο και το beauty brand της. Εκτός από fashion icon και επαγγελματίας, η Victoria είναι εξαιρετική σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Brooklyn -ο πρωτότοκος-, του Romeo, του Cruz και της νεαρής Harper.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.