Εξιτήριο για την Κατερίνα Στικούδη

February 18, 2024


Η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, επιστρέφουν στο σπίτι τους, αγκαλιά με τον δεύτερο γιο τους. Η Κατερίνα Στικούδη την Τετάρτη (14/02) ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, κράτησε στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα του πατέρα της, Νίκος.Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/02), η ίδια πήρε εξιτήρ…


Η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, επιστρέφουν στο σπίτι τους, αγκαλιά με τον δεύτερο γιο τους. 

Η Κατερίνα Στικούδη την Τετάρτη (14/02) ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, κράτησε στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα του πατέρα της, Νίκος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/02), η ίδια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με τον σύζυγό της επέστρεψαν στο σπίτι τους, για να απολαύσουν τις πρώτες στιγμές οικογενειακώς!

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της γεμάτη στυλ!

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.