Κατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο μετά τη γέννηση του γιου της – «Σε 2,5 ώρες είχα γεννήσει»

February 18, 2024


Εξιτήριο πήρε η Κατερίνα Στικούδη η οποία έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.Η Κατερίνα Στικούδη έφερε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στη ζωή, τον γιο της και δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.Όπως αποκάλυψε η ίδια η γέννα αυτή τη φορά ήταν πιο εύκολη και γέννησε μέσα σε μόλις …


Εξιτήριο πήρε η Κατερίνα Στικούδη η οποία έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στη ζωή, τον γιο της και δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η γέννα αυτή τη φορά ήταν πιο εύκολη και γέννησε μέσα σε μόλις 2,5 ώρες.

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία αυτή τη φορά! Ήταν πιο εύκολη η διαδικασία, πιο γρήγορα έγιναν όλα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν περίμενα ότι θα έβγαινε τόσο γρήγορα, κοίταξα τον Βαγγέλη με απορία. Έγινε η διαδικασία πολύ γρήγορα, μέσα σε 2,5 ώρες είχα γεννήσει, με μια… σπρωξιά»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.