Πένθος για την Κατερίνα Λάσπα – Το συγκινητικό της μήνυμα

February 18, 2022


Κατερίνα Λάσπα περνάει δύσκολες στιγμές καθώς πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instastory της φωτογραφία του πατέρα της και έγραψε: «Εννέα μήνες χωρί…


Κατερίνα Λάσπα περνάει δύσκολες στιγμές καθώς πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο instastory της φωτογραφία του πατέρα της και έγραψε: «Εννέα μήνες χωρίς εσένα.

-Μη ξεχνάς πόσο δυνατή σε έκανα.

-Δεν το ξεχνώ μπαμπά μου, ζεις μέσα μου για πάντα».

 

Σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πώς είναι εκείνη ως μαμά. «Οι κόρες μου είναι κοινωνικές από μικρές επειδή τους αφήνω τον χώρο και τον τρόπο να επικοινωνήσουν. Κάποια στιγμή μας καλούν από το σχολείο να μας μιλήσουν για το παιδικό στρες. Πάντα εξωγήινος ένιωθα με τις μαζώξεις των γονέων.

Κοιτούσα περίεργα τι κάνω εγώ εδώ. Εμάς δεν μας ρωτάει κανείς. Για μια ακόμη φορά πρέπει να κάνουμε σαφές ότι ευτυχισμένη μαμά μέσα στο σπίτι σημαίνει ότι θα περνάνε όλοι καλύτερα».

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.