«Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος…» – Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη

February 14, 2022


Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά, την εν λόγω συνέντευξη σχολίασε το πρω…


Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά, την εν λόγω συνέντευξη σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 14/2 και η εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπά κατά του τραγουδιστή, το ίδιο και η Έλενα Ακρίτα μέσα από μια ανάρτησή της.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Σάκη Ρουβά και τον Λιγνάδη

«Μου είναι αδιανόητο, όλα τα επιχειρήματά του ήταν λάθος» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Είναι καταστροφικό για την καριέρα του και τον ίδιο».

Με την σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Όλο ξεκινάει από τη φράση “ο Λιγνάδης βρίσκεται σε μια κόλαση”. Ο Λιγνάδης δημιούργησε μια κόλαση. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Έχω δει να ξεπλένονται έξυπνα, εδώ είναι ασύστολο ξέπλυμα του Λιγνάδη. Το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει.

Μιλάμε για την ιερή αγελάδα των Μέσων Ενημέρωσης και συμφερόντων. Αυτός είναι ο Σάκης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.