Survivor All Star spoiler 12/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

February 13, 2023


Survivor All Star spoiler 12/02: Την 1η ασυλία έχουμε απόψε 12/2 και όπως φαντάζεστε θα γίνει ξανά το έλα να δεις μεταξύ Κόκκινων και Μπλε, μιας και οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα άλλο να την κερδίσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor All Star. Έτσι λοιπόν, η εβδομάδα που ξεκινά για το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να είναι καταιγιστική, όπως είδαμε τουλάχιστον από το tra…


Survivor All Star spoiler 12/02: Την 1η ασυλία έχουμε απόψε 12/2 και όπως φαντάζεστε θα γίνει ξανά το έλα να δεις μεταξύ Κόκκινων και Μπλε, μιας και οι δυο ομάδες θέλουν όσο τίποτα άλλο να την κερδίσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor All Star. Έτσι λοιπόν, η εβδομάδα που ξεκινά για το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να είναι καταιγιστική, όπως είδαμε τουλάχιστον από το trailer!

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίκας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της ομάδας του εξαιτίας των όσων είπε για τον Παπαδόπουλο, με τον Νίκο Μπάρτζη από την άλλη να δηλώνει πως ο συμπαίκτης του είχε δίκιο, ενώ η Σταυρούλα ανέφερε πως εξεπλάγην που είπε κάτι τέτοιο ο Σπύρος.

Εκείνος, από την πλευρά του, επιμένει στα λεγόμενά του, τονίζοντας μάλιστα πως όλοι τον ψήφισαν, αλλά στο τέλος υποτίθεται χάρηκαν που εν τέλει έμεινε. Ο Παπαδόπουλος, όμως, νιώθει αρκετά παραγκωνισμένος, επισημαίνοντας όπως είδαμε πως θεωρεί πως τον έχουν για πέταμα! Και μετά από όλες αυτές τις εντάσεις, Μπλε και Κόκκινοι πάνε στον στίβο μάχης προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Ποια όμως από τις 2 θα καταφέρει να πάρει ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού;

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίζει την 1η ασυλία και θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού είναι οι… Κόκκινοι.

Survivor All Star spoiler για 1ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Οι Μπλε λοιπόν για ακόμη μια φορά στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, ωστόσο υπάρχουν ακόμα μερικά άτομα που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα για αυτό και για τους περισσότερους τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την οριστική μας πληροφόρηση, το πρώτο όνομα που βγαίνει από την κάλπη είναι αυτό του…. Κρις Σταμούλη!

Survivor All Star: Στημένος ο τελικός; – Έσκασε η “βόμβα” για τον νικητή

Ο πρώτος μήνας προβολής του Survivor All Star έχει ολοκληρωθεί και πλέον έχουμε μπει στο δεύτερο με τα πράγματα να εξελίσσονται περισσότερο σε ριάλιτι παρά σε παιχνίδι επιβίωσης. Με την ευκαιρία, δείτε γιατί απείλησαν να απεργήσουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τις ίντριγκες, με τα φλερτ να πρωταγωνιστούν, τις αποβολές να έχουν πέσει και τις εισβολές παικτών να συζητιούνται έντονα.

Σίγουρα έχουμε μεγάλη πορεία μπροστά μας μέχρι το καλοκαίρι για την ανάδειξη του νικητή, σε κάθε περίπτωση άλλοι ξεχωρίζουν αγωνιστικά και άλλοι με βάση το χαρακτήρα τους.

Μια πρόσφατη συνέντευξη παραχώρησε το Σάββατο 11/2 στο Open Weekend ο Τριαντάφυλλος με τον πρώην παίκτη να κάνει πρόβλεψη για τον νικητή.

Για εκείνον λοιπόν, σοβαρές ελπίδες έχουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον τελευταίο να τον κατηγορεί για παραπάνω σχέσεις με τον παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μάλιστα ο Ντάφυ, τόνισε πως ο Ηλίας πήγαινε σπίτι του, ακόμα και στην Τουρκία αφήνοντας να εννοηθεί, πως η νίκη μπορεί – αν συμβεί – θα είναι στημένη…

«Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει γιατί πολύ… Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun, 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε», είπε ο Τριαντάφυλλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.