Survivor All Star spoiler 12/02: Όχι δύο, ούτε τρεις αλλά… εφτά νέοι παίκτες ετοιμάζουν βαλίτσες – Τα 4 κορίτσια και οι τρεις άντρες που θα φέρουν τα πάνω-κατω (Video)

February 12, 2023


Survivor All Star spoiler 12/02: Νέες αφίξεις από παλιούς παίκτες του Survivor θα έχουμε σύντομα στον Άγιο Δομίνικο. Τα ονόματα κάποιων είναι ήδη γνωστά καθώς έχουν συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα.Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια σου» 6 παίκτες αναχωρούν άμεσα για το Survivor All Star, ενώ μία ακόμη ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες …


Survivor All Star spoiler 12/02: Νέες αφίξεις από παλιούς παίκτες του Survivor θα έχουμε σύντομα στον Άγιο Δομίνικο. Τα ονόματα κάποιων είναι ήδη γνωστά καθώς έχουν συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια σου» 6 παίκτες αναχωρούν άμεσα για το Survivor All Star, ενώ μία ακόμη ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Αυτή τη Δευτέρα ταξιδεύουν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Την επόμενη Δευτέρα φεύγουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθούν ακόμα ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Επίσης ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι για το Survivor All Star ετοιμάζεται και η Τζο Μαριδάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.