Survivor All Star spoiler 12/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ – Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

February 12, 2023


Survivor All Star spoiler 12/02: Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αγωνίζονται απόψε 12/02 το βράδυ Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor All Star κάτι που θέλουν φυσικά πάρα πολύ και οι 2 ομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.Μάλιστα, νωρίτερα κυκλοφόρησε και το trailer για το αποψινό επεισόδιο και όπως φαίνεται θα γίνει ξανά χαμός, μιας και ο Μαρτίκας βρίσκεται ξανά στο…


Survivor All Star spoiler 12/02: Για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αγωνίζονται απόψε 12/02 το βράδυ Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor All Star κάτι που θέλουν φυσικά πάρα πολύ και οι 2 ομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μάλιστα, νωρίτερα κυκλοφόρησε και το trailer για το αποψινό επεισόδιο και όπως φαίνεται θα γίνει ξανά χαμός, μιας και ο Μαρτίκας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της ομάδας του εξαιτίας των όσων είπε για τον Παπαδόπουλο, με τον Νίκο Μπάρτζη από την άλλη να δηλώνει πως ο συμπαίκτης του είχε δίκιο, ενώ η Σταυρούλα ανέφερε πως εξεπλάγην που είπε κάτι τέτοιο ο Σπύρος.

Survivor All Star spoiler

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor All Star

Σύμφωνα, λοιπόν, με την οριστική μας πληροφόρηση, η ομάδα που θα κερδίζει την 1η ασυλία και θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού είναι οι… Κόκκινοι.

Survivor All Star: «Μετά από μία απώλεια…» – Νέα «καρφιά» Κατερίνας Δαλάκα μετά την αποβολή της (photo)

Survivor All Star: Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης εξαπολύει τα βέλη της ενάντια της παραγωγής και όχι μόνο.

Στη νέα της ανάρτηση καθιστά σαφές πώς είναι μαζί με την Ασημίνα στον αγώνα που θα δώσουν για να λάμψει η αλήθεια. Άλλωστε και η Ασημίνα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο τόνισε πώς τις επόμενες ημέρες θα αποδείξει πολλά μέσω φωτογραφιών!

«Μετά από μία απώλεια συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα είναι το κέρδος μου. Είμαστε μαζί σε αυτό», γράφει στην ανάρτησή της.

Ανάρτηση Κατερίνας Δαλάκα για την αποβολή της από το Survivor All Star

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.