Η Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Εξαρτάται και από το …»

February 12, 2023


Στην εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το τηλεοπτικό της μέλλον.«Επιτέλους ξεκινάει και πάλι το J2US, θα γίνει χαμός. Έχω ακούσει κάποια ονόματα, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου για το J2US.Για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ματίνα Νικολάου είπε: «Όχι, εγώ δεν ανανέωσα. Η Βάνια μπορεί να λέει ότι…


Στην εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Επιτέλους ξεκινάει και πάλι το J2US, θα γίνει χαμός. Έχω ακούσει κάποια ονόματα, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου για το J2US.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ματίνα Νικολάου είπε: «Όχι, εγώ δεν ανανέωσα. Η Βάνια μπορεί να λέει ότι θέλει, η Ματίνα είναι το θέμα τι κάνει. Δεν ξέρω τι θα κάνω, εξαρτάται και από τι θα κάνει ο Νίκος. Είναι μια περίοδος που τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά, οπότε κι εγώ αναμένω για να δω πώς θα εξελιχθεί το μέλλον μου.

Δεν θα πήγαινα σε πάνελ, δεν μου ταιριάζει, δεν είμαι παρουσιάστρια. Μου αρέσει να κάνω τηλεόραση, αλλά με την ιδιότητα του ηθοποιού. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του Νίκου».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.