Αγοραστή Αρβανίτη: Η πρώτη ανάρτηση με την μπέμπα στο σπίτι

February 8, 2024


Η Αγοραστή Αρβανίτη βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.Την πρώτη ανάρτηση μετά τον ερχομό της κόρης της έκανε η Αγοραστή Αρβανίτη. Μπορεί να είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με το παρακάτω Insta story όμως, λίγες μέρες μετά τον τοκετό της και αφού έχει επιστρέψει στο σπίτι της έκανε μια τρυφερή ανάρτηση και δημοσίευσε την πρώτη σταθερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό σ…


Η Αγοραστή Αρβανίτη βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Την πρώτη ανάρτηση μετά τον ερχομό της κόρης της έκανε η Αγοραστή Αρβανίτη. Μπορεί να είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με το παρακάτω Insta story όμως, λίγες μέρες μετά τον τοκετό της και αφού έχει επιστρέψει στο σπίτι της έκανε μια τρυφερή ανάρτηση και δημοσίευσε την πρώτη σταθερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.