MasterChef: Κιαζόλι- Πορφύρης και Παντελής Βούρος σε fan διάλογο

February 8, 2024


Επιτέλους «άναψαν» τα αίματα στο MsterChef. Έχουμε ήδη τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.Έχουμε μπει για τα καλά στο αγωνιστικό κομμάτι του MasterChef και ο Λευτέρης, ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας βρέθηκε στο επίκεντρο της μποpντό μπριγάδας άκα ομάδας. Ο Λευτέρης κατηγορήθηκε για τακτική όσον αφορά την επιλογή ζευγαριών. Οι Μποpντό απάντησαν μέσω της Χριστίνας με ανάλογες κινήσεις και η λ…


Επιτέλους «άναψαν» τα αίματα στο MsterChef. Έχουμε ήδη τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.

Έχουμε μπει για τα καλά στο αγωνιστικό κομμάτι του MasterChef και ο Λευτέρης, ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας βρέθηκε στο επίκεντρο της μποpντό μπριγάδας άκα ομάδας. Ο Λευτέρης κατηγορήθηκε για τακτική όσον αφορά την επιλογή ζευγαριών. Οι Μποpντό απάντησαν μέσω της Χριστίνας με ανάλογες κινήσεις και η λέξη στρατηγική έκανε την εμφάνισή της, με τις πρώτες ίντριγκες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.