Η Τούνη έκανε το έθιμο της περπατόπιτας : H must συνταγή

February 8, 2024


Ο Πάρης Αλεξάνδρου περπάτησε και η «μαμά Τούνη» έκανε το έθιμο της Βόρειας Ελλάδας για να έχει σταθερό και γερό περπάτημα ο γιος της.Η Ιωάννα Τούνη είναι μαμά «κουκουβάγια», όπως άλλωστε οι περισσότερες μανούλες, και δεν γινόταν να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός πως ο γιος της άρχισε να περπατάει. Η ίδια άλλωστε, σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει τις στιγμές που εκείνη και ο …


Ο Πάρης Αλεξάνδρου περπάτησε και η «μαμά Τούνη» έκανε το έθιμο της Βόρειας Ελλάδας για να έχει σταθερό και γερό περπάτημα ο γιος της.

Η Ιωάννα Τούνη είναι μαμά «κουκουβάγια», όπως άλλωστε οι περισσότερες μανούλες, και δεν γινόταν να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός πως ο γιος της άρχισε να περπατάει. Η ίδια άλλωστε, σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει τις στιγμές που εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περνούν με τον μικρό Πάρη, αναφέροντας παράλληλα τις σκέψεις και τα συναισθήματα αυτόν τον πρώτο χρόνο της μητρότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.