Το σχέδιο δολοφονίας του Αντρέι στη Μάγισσα από τη Δαμιανή και το συγκινητικό πλάνο του φινάλε

February 7, 2024


Η μεγάλη σύγκρουση Μεταξίας και Κερασίνας, τη στιγμή που η αλήθεια για τη δολοφονία του βρέφους στη Μάγισσα αποκαλύπτεται και η Κατερίνα Λέχου έχει μία μόνο επιλογή. Με τη Θεοφανώ να συνεχίζει να ζει απομονωμένη και μακριά από όλους στη Μάγισσα, στον Πύργο των Λασκαραίων θα δούμε ακραίες συμπεριφορές και την αποκάλυψη πολλών μυστικών. Η σύγκρουση Μεταξίας και Κερασίνας οδηγεί τον Τζανή σε δυσχερή …


Η μεγάλη σύγκρουση Μεταξίας και Κερασίνας, τη στιγμή που η αλήθεια για τη δολοφονία του βρέφους στη Μάγισσα αποκαλύπτεται και η Κατερίνα Λέχου έχει μία μόνο επιλογή. 

Με τη Θεοφανώ να συνεχίζει να ζει απομονωμένη και μακριά από όλους στη Μάγισσα, στον Πύργο των Λασκαραίων θα δούμε ακραίες συμπεριφορές και την αποκάλυψη πολλών μυστικών. Η σύγκρουση Μεταξίας και Κερασίνας οδηγεί τον Τζανή σε δυσχερή θέση, ενώ η Κατερίνα Λέχου βάζει στόχο τον Αντρέι. Είναι καιρός να οργανώσει την εξόντωσή του, για να σωθεί η ίδια. Οι ηθοποιοί της σειράς δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ πριν από λίγες ώρες μας έδειξαν συγκινημένοι το τελευταίο τους γύρισμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.