Μετά το «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», ήρθαν και οι φωτό από το eclectic σπίτι της Ράνιας Τζίμα

February 7, 2024


Τον Ιανουάριο η anchorwoman του MEGA γιόρτασε τα γενέθλιά της: «Καλώς να ορίσουν και τα 43! Αγάπη, υγεία και ζεστές αγκαλιές για όλους», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της. Τα νέα πλάνα από το σπίτι όπου στεγάζει την ευτυχία της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους, Ελένη.Μπορεί η Ράνια Τζίμα να περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας της εκτός σπιτιού ωστόσο φροντίζει να …


Τον Ιανουάριο η anchorwoman του MEGA γιόρτασε τα γενέθλιά της: «Καλώς να ορίσουν και τα 43! Αγάπη, υγεία και ζεστές αγκαλιές για όλους», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της. Τα νέα πλάνα από το σπίτι όπου στεγάζει την ευτυχία της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους, Ελένη.

Μπορεί η Ράνια Τζίμα να περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας της εκτός σπιτιού ωστόσο φροντίζει να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο, δημιουργώντας αναμνήσεις με την οικογένειά της.

Η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχουν αποκτήσει μια 7χρονη κόρη, στην οποία τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.