Άγγελος Πυριόχος: Η αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη – «Νομίζω ότι είναι…»

February 2, 2022


Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε, το πρωί της Τρίτης 1/2, στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα σ…


Ο Άγγελος Πυριόχος μίλησε, το πρωί της Τρίτης 1/2, στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στη Ζάκυνθο, στη συγκίνηση για τον πατέρα του, η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία σήμερα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη με την ανακοίνωση που έκανε στον αέρα της εκπομπής της, αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Πυριόχου

«Μετακόμισα μόνιμα στην Ζάκυνθο γιατί μεγάλωσαν οι γονείς μου και συνειδητοποίησα ότι δεν τους έχω ζήσει, έπαθα πανικό. Καλλιεργώ καθημερινά, άμα με δείτε θα πεθάνετε στο γέλιο. Είναι ψυχοθεραπεία, έχω μάθει να μαζεύω χόρτα και βότανα. Όταν πήγα στην Ζάκυνθο δεν έκανα πολλές φιλίες, ήταν καχύποπτοι όταν πήγα να μείνω και τώρα με κυνηγάει ο δήμαρχος και διάφοροι», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Πυριόχος και πρόσθεσε φανερά συγκινημένος:

«Πρόλαβα 5 χρόνια τον πατέρα μου και μπορεί και να είχα φύγει από τη Ζάκυνθο αν δεν ήταν η μάνα μου».

Για την προσωπική του ζωή ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Στην προσωπική μου ζωή ήμουν μεγάλη αποτυχία, στα επαγγελματικά δεν έχω παράπονο. Στην προσωπική μου ζωή, έχω υπάρξει άπιστος, για αυτό λέω ότι η προσωπική μου ζωή ήταν χαλιά».

Για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Από την συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη θυμάμαι το σπρώξιμο, το γέλιο και το πόσο όμορφη και έξυπνη είναι, νομίζω είναι η πιο έξυπνη που έχω δει στη ζωή μου» και κατέληξε λέγοντας για το κίνημα #metoo:

«Έχω παρακολουθήσει τις καταγγελίες στο METOO, φυσικά μια είμαι με το μέρος των θυμάτων, πιστεύω στη δικαιοσύνη και πρέπει να τιμωρηθούν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.