Συγκινητική στιγμή η μαμά ελαφίνα σώζει από το δρόμο ελαφάκι παγωμένο από το φόβο

February 1, 2022


Τη στιγμή που το μικρό ελαφάκι σταμάτησε στη μέση του δρόμου από φόβο, η μητέρα του αντέδρασε σωστά. Τον παρηγορεί και τον διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά. Μετά από αυτό πήγαν προς το δάσος.Η οδηγός π…


Τη στιγμή που το μικρό ελαφάκι σταμάτησε στη μέση του δρόμου από φόβο, η μητέρα του αντέδρασε σωστά. Τον παρηγορεί και τον διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά. Μετά από αυτό πήγαν προς το δάσος.

Η οδηγός παρακολούθησε τα πάντα κι έτσι αποφάσισε να απαθανατίσει και τη σκηνή.

Αυτό συνέβη στο Port Orchard της Ουάσιγκτον. Η Jessie Larson οδηγούσε ένα αυτοκίνητο και κατά λάθος εντόπισε αυτό το χαριτωμένο πλασματάκι. Στην αρχή η Λάρσον ήθελε να βοηθήσει το μικρό ζώο, αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε μια μητέρα με την ίδια πρόθεση.

Η μαμά ήταν πολύ προσεκτική και υπομονετική με το μικρό της, που ήταν αρκετά φοβισμένο.

Η Jessie έσβησε  το αυτοκίνητό της και σταμάτησε για να μην τρομάξει το ζώο. Αμέσως με την άφιξή της, η μητέρα άρχισε να χαϊδεύει και να παρηγορεί το μικρό της και μετά έφυγαν και οι δύο.

. Γύρισε το αυτοκίνητό της για να μην φοβηθούν τα ζώα και μετά η μητέρα παρηγόρησε το μικρό της και το ενθάρρυνε να πάει μαζί της.

Μια πραγματικά συγκινητική σκηνή ανάμεσα στη μητέρα και το μικρό.

 

Πηγή : filoitexnisfilosofias.com

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.