Εθελόντρια τραγουδάει στην τραυματισμένη φάλαινα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

February 1, 2022


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό βίντεο από τη διάσωση της νεαρής φάλαινας που εντοπίστηκε χθες τραυματισμένη στον Άλιμο.Στο βίντεο που προκαλεί συγκίνηση, ακούγεται μία εθελόντρια από τη…


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό βίντεο από τη διάσωση της νεαρής φάλαινας που εντοπίστηκε χθες τραυματισμένη στον Άλιμο.

Στο βίντεο που προκαλεί συγκίνηση, ακούγεται μία εθελόντρια από την Ομάδα της All For Blue organization να τραγουδάει στη νεαρή φάλαινα, τον “Σωτήρη, όπως τον ονόμασαν, που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η εθελόντρια Τάνια Δράκου τραγουδάει στον νεαρό «Σωτήρη», για να του κρατήσει συντροφιά και να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα, με το βίντεο να γίνεται viral.

Το βίντεο αναρτήθηκε από την επίσης εθελόντρια Κατερίνα Τοπούζογλου από την Ομάδα της All For Blue organization στο facebook.

«”Τάνια, θες να κάνεις κάτι να περάσει το ζώο τις ώρες αυτές όσο πιο ευχάριστα γίνεται;” Και η Τάνια έτσι απλά άρχισε να του τραγουδάει…», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

 

Πηγή : rosa.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.