Γειά σου: «Παιδιά δε μπορώ…» – Το σχόλιο που έβγαλε εκτός εαυτού τη Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ

January 29, 2023


Εδώ και λίγα Σαββατοκύριακα έχει επιστρέψει στο αέρα του ΣΚΑΪ το Γειά σου με τη Μαρία Μπακοδήμου μετά τις αλλαγές, που έγιναν στην εκπομπή με αλλαγή ώρας και προσθήκη νέου μέλους στην ομάδα (δείτε εδώ πως τα πάει σε νούμερα).«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Να είμαστε καλά, να είμαστε υγιείς και να είναι μια χρονιά, την οποία θα τη φτιάξουμε μόνοι μας όσο γίνεται καλύτερα», είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου …


Εδώ και λίγα Σαββατοκύριακα έχει επιστρέψει στο αέρα του ΣΚΑΪ το Γειά σου με τη Μαρία Μπακοδήμου μετά τις αλλαγές, που έγιναν στην εκπομπή με αλλαγή ώρας και προσθήκη νέου μέλους στην ομάδα (δείτε εδώ πως τα πάει σε νούμερα).

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Να είμαστε καλά, να είμαστε υγιείς και να είναι μια χρονιά, την οποία θα τη φτιάξουμε μόνοι μας όσο γίνεται καλύτερα», είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου άκρως εντυπωσιακή φορώντας ένα πουά κοντό φόρεμα με ανοιχτό μπούστο και ψηλά πέδιλα.

Στη συνέχεια την είχαμε δει να υποδέχεται στο τηλεοπτικό πλατό το νέο μέλος της εκπομπής της. Ο λόγος για την Νάνσυ Παραδεισανού η οποία συμμετείχε στο J2US, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά και σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.