Ιωάννης Απέργης – «Ο Μπέζος ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκαμε και αν…»

January 28, 2023


Ο Γιάννης Απέργης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, όσο και στο άγχος που έχει για τον γιο του.«Ο κύριος Μπέζος είναι ένας συνεργάτης που θα λείψει, όταν αποφασίσει να σταματήσει. Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκατε και φάγατε. Μας άλλαξε catering. Είναι προστατευτι…


Ο Γιάννης Απέργης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, όσο και στο άγχος που έχει για τον γιο του.

«Ο κύριος Μπέζος είναι ένας συνεργάτης που θα λείψει, όταν αποφασίσει να σταματήσει. Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκατε και φάγατε. Μας άλλαξε catering. Είναι προστατευτικός. Σου δίνει τη σκυτάλη, αλλά όταν σου τη δίνει δεν παρατά το χέρι του, πάει μαζί σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι την έχεις γραπώσει καλά την ευκαιρία για τη δουλειά. Εννοείται, όπως όλοι οι άνθρωποι, αν δεν είσαι καλός στη δουλειά σου, δεν θα ασχοληθεί. Μπορεί όταν τελειώσει το επεισόδιο κι έχει ατάκα, να στη δώσει και να πει κλείστε επάνω του. Ποιος άλλος το κάνει αυτό;».

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.