Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη γκάφα στον αέρα του Πρωινού – Αμηχανία με το λάθος απόσπασμα από Μητροπολίτη που πέθανε πριν 5 χρόνια

January 25, 2024


Την Πέμπτη 25/1 έγινε για μία ακόμη φορά συζήτηση στο Πρωινό σχετικά με το νομοσχέδιο, που αφορά στο γάμο και στη δυνατότητα τεκονοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Ανδρέα Καραγιάννη από το ekklisiaonline να παραθέτουν τις απόψεις τους.Νωρίτερα όμως ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε, πως θα προβαλλόταν απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου σχ…


Την Πέμπτη 25/1 έγινε για μία ακόμη φορά συζήτηση στο Πρωινό σχετικά με το νομοσχέδιο, που αφορά στο γάμο και στη δυνατότητα τεκονοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Ανδρέα Καραγιάννη από το ekklisiaonline να παραθέτουν τις απόψεις τους.

Νωρίτερα όμως ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε, πως θα προβαλλόταν απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια. Μόλις λοιπόν προβλήθηκε το απόσπασμα ο Καραγιάννης και ο Μπογδάνος τόνισαν έντονα, πως ο εν λόγω Μητροπολίτης έχει κοιμηθεί το 2019.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε εμφανώς σε δύσκολη θέση, όταν αντιλήφθηκε πως έφεραν μπροστά λάθος απόσπασμα, καθώς σκοπός της εκπομπής ήταν να μεταφέρει δηλώσεις του Μητροπολίτη Αθανάσιου Σιατίστης, που είναι εν ζωή.

Δείτε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος σε Ανδρέα Καραγιάννη: «Είναι επικίνδυνο αυτό που λες, μην το ξαναπείς…»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για το λάθος απόσπασμα στο Πρωινό

«Κάναμε λάθος, δεν πειράζει. Αυτά είναι τωρινά. Αυτά είναι τα λεγόμενά του. Είναι λεγόμενα όμως ανθρώπου της εκκλησίας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.