Μαρία Αντωνά: Με ξύλινα πατώματα, τζάκι και πισίνα – Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει με τον Άρη Σοϊλέδη

January 25, 2024


Η Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ζώντας έναν όμορφο έρωτα. Είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου και όταν αποφάσισε με την σειρά της να μπει στο Survivor, ο πρώην ποδοσφαιριστής την στήριξε, ενώ της έδωσε και μερικά tips επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.Μάλιστα, δεν χάνει ούτε ένα επεισόδιο στέλνοντας στην αγαπημένη του θετική ενέργεια. Βλέποντας επίσης το χθεσι…


Η Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ζώντας έναν όμορφο έρωτα. Είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου και όταν αποφάσισε με την σειρά της να μπει στο Survivor, ο πρώην ποδοσφαιριστής την στήριξε, ενώ της έδωσε και μερικά tips επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, δεν χάνει ούτε ένα επεισόδιο στέλνοντας στην αγαπημένη του θετική ενέργεια. Βλέποντας επίσης το χθεσινό 24/1 επεισόδιο, πήρε θέση στις κατηγορίες που έγιναν και μπλέχτηκε και το όνομα της Μαρίας – δείτε την ανάρτηση.

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης μένουν στο ίδιο σπίτι, ενώ έχουν βάλει στα σκαριά το επόμενο μεγάλο βήμα που είναι ο γάμος. Μπορεί να έχει πολλές αναβολές λόγω υποχρεώσεων, ωστόσο σίγουρο είναι πως έχουν πάρει την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.



Εικόνες μέσα από το σπίτι της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη

Το ζευγάρι μένει σε έναν πολύ όμορφα διακοσμημένο σπίτι στα Νότια Προάστια που έχει γήινες αποχρώσεις και boho chic αισθητική. Ένας καφέ καναπές μεγάλος διαστάσεων, ένα εντυπωσιακό φωτιστικό από μπαμπού και ένα παράθυρο που βλέπει στην πισίνα του κήπου είναι τα χαρακτηριστικά του σαλονιού.

Τόσο τα έπιπλα όσο και οι αποχρώσεις στους τοίχους που έχει επιλέξει το ζευγάρι κινούνται στους τόνους του μπεζ, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

@soiledis11

@Maria Antona Ηρεμία ποτέ ❤️ #valefoties

♬ πρωτότυπος ήχος – ΚΕΝΌ

@soiledis11

Αν το δεί θα ζήσω ? @Maria Antona #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece

♬ original sound – Ferizagui

@soiledis11

Κάτι λάθος πρέπει να έγινε στην στείρωση #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece #pet #cat #gkigkios #home

♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Soiledis

@soiledis11

Ωραίος ο Φαίδων #fedon #φαιδον #φαιδων @Maria Antona #foryou #greektiktok #mpesfypgamw #foryoupage #viral

♬ original sound – Faidon_znt

@soiledis11

Μόλις γύρισε από την δουλειά και μου μαγειρεύει @user3766515848569 #f #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #foryourpage #mpesfypgamw

♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Soiledis

Μπαίνει και ο Άρης στο Survivor;

Καλεσμένος στο πλατό του Fay’s Time ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου ο Άρης Σοϊλέδης.

Αρχικά αποκάλυψε ότι είχε μαγειρέψει για τους φίλους του, σε μία μικρή συγκέντρωση που οργάνωσε στο σπίτι του, καθώς δεν θα γινόταν να χάσει την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης και την Μαρία Αντωνά να αναδεικνύεται MVP (πολυτιμότερη παίκτρια). Από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που επίσης έχει λάβει συμμετοχή στο Survivor, αποκάλυψε ότι πλέον δεν του λείπει, ωστόσο θα ήθελε να δει τον καλό του φίλο, Άρη στον Άγιο Δομίνικο μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.