Στεφανία Γουλιώτη – «Το Maestro δεν μας άνοιξε νέους ορίζοντες και διεθνή καριέρα»

January 25, 2024


Κάποιοι τη θεωρούν σνομπ και απρόσιτη η Στεφανία Γουλιώτη το διαψεύδει και καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα αργά εξήγησε πώς αυτές οι φήμες την έκαναν να χάσει μέχρι και επαγγελματικές δουλειές.«Έχω αφήσει αυτή την εντύπωση να πλανάται γύρω μου. Και μιλάω, και σε εκπομπές πηγαίνω, και δουλειές έχω χάσει γιατί μου λένε “ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα δεχτείς”. Παιδιά πότε είπα εγώ ότι δεν πάω σε δουλει…


Κάποιοι τη θεωρούν σνομπ και απρόσιτη η Στεφανία Γουλιώτη το διαψεύδει και καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα αργά εξήγησε πώς αυτές οι φήμες την έκαναν να χάσει μέχρι και επαγγελματικές δουλειές.

«Έχω αφήσει αυτή την εντύπωση να πλανάται γύρω μου. Και μιλάω, και σε εκπομπές πηγαίνω, και δουλειές έχω χάσει γιατί μου λένε “ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα δεχτείς”. Παιδιά πότε είπα εγώ ότι δεν πάω σε δουλειές, ότι δεν πάω στην τηλεόραση;».

«Δεν προσπάθησα να φαίνομαι απρόσιτη. Βρέθηκα σε κάποιους χώρους που προσπαθούμε κάτι που είναι άπιαστο οπότε χρειάστηκε μία συγκέντρωση πιο έντονη και ίσως αυτή η ενασχόληση να έδωσε αυτή την εντύπωση».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεχή απογοήτευση που βιώνουν οι καλλιτέχνες καθώς κυνηγούν μία άπιαστη τελειότητα που ποτέ δεν έρχεται ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία του Maestro.

«Το καλλιτεχνικό που είναι άπιαστο έχει μία διαρκή απογοήτευση, κοιμόμαστε με Zanax. Έχει μία απογοήτευση γιατί δεν μπορείς να πιάσεις ένα μυστήριο, να κατανοήσεις ένα άπιαστο πράγμα. Ξέρεις ότι δεν θα το κατανοήσεις και το χαίρεσαι ταυτόχρονα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.