«Κάποια στιγμή με σπρώχνουν στη σκηνή και…» – Η απίστευτη αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για τον γιο της

January 25, 2023


Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» στο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/1 και μάλιστα τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, …


Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» στο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24/1 και μάλιστα τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών και μέσα σε όλα αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του γιου της, όταν την είδε για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου.

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για τον γιο της

«Πάντα είναι ο άντρας μου. Ο μικρός είχε έρθει μια μέρα, ήθελα πάρα πολύ, το ζητούσε όποτε είχε έρθει να δει που είναι η μαμά όταν λείπει. Του άρεσε ήταν κατενθουσιασμένος αλλά κάποια στιγμή με σπρώχνουν στη σκηνή και μου λέει “γιατί αυτός ο κύριος σε έσπρωξε μαμά; Τον τάραξε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.