«Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου» – Δύσκολο το χθεσινό 23/1 βράδυ για Αλεξάνδρου & Τούνη! Η ανάρτηση του Δημήτρη

January 25, 2023


Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν περίπου 2 εβδομάδες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, μιας και το ζευγάρι έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι (δείτε εδώ σε ποιον από τους 2 γονείς μοιάζει περισσότερο).Η όμορφη οικογένεια έχει επιστρέψει σπίτι κι όπως είναι φυσικό όλος ο ελεύθερος χρόνος τόσο της Ιωάννας όσο και του Δημήτρη είναι αφιερωμένος στον μικρό τους.Και οι δυο γονείς είναι αρκετ…


Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν περίπου 2 εβδομάδες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, μιας και το ζευγάρι έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι (δείτε εδώ σε ποιον από τους 2 γονείς μοιάζει περισσότερο).

Η όμορφη οικογένεια έχει επιστρέψει σπίτι κι όπως είναι φυσικό όλος ο ελεύθερος χρόνος τόσο της Ιωάννας όσο και του Δημήτρη είναι αφιερωμένος στον μικρό τους.

Και οι δυο γονείς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και καθημερινά μοιράζονται στιγμιότυπα από την νέα τους καθημερινότητα. Μάλιστα, πριν μερικά 24ωρα, η Ιωάννα αποκάλυψε και πόσα κιλά είναι τώρα, δείχνοντας το σώμα της στον καθρέφτη (δείτε εδώ το βίντεο).

Φυσικά, η ίδια είναι εξαντλημένη και όπως έχει αποκαλύψει αυτές τις μέρες δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου και πως οι ανάγκες του μωρού είναι τεράστιες, με αποτέλεσμα να είναι “νεκρή”.

«Καλημέρα. Νομίζω η μαμά είναι νεκρή σήμερα. Δεν ξέρω. Μπορώ να ζητήσω 3 ώρες συνεχόμενου ύπνου παρακαλώ; Θα μπορούσα καλέ μου κύριε παρακαλώ; Η απάντηση ήταν όχι. Δεν ξέρω αν το ακούσατε. Μου στέλνετε εν τω μεταξύ οι μανούλες, για να με παρηγορήσετε μάλλον “το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο, μην αγχώνεσαι και μετά όλα καλά”. Τι εννοείτε; Αν εγώ περάσω άλλους 2 plus μήνες έτσι θα χαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. Ξεχάστε με εμένα να ξέρετε» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η Ιωάννα (δείτε το εδώ).

Ωστόσο, κατάφερε και κοιμήθηκε λίγο στην αγκαλιά του αγαπημένου της και φυσικά ο ίδιος απαθανάτισε την τρυφερή αυτή στιγμή, καλημερίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς του φίλους.

undefined

Άυπνος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λόγω του γιου του

Εξίσου κουρασμένος και ταλαιπωρημένος όμως είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιας και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένης του με αποτέλεσμα κανείς από τους δύο να μην κοιμάται!

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης 24/1, ο ίδιος δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πίνω καφέ γιατί μου αρέσει; ή να με ξυπνήσει; αφού δεν έχω κοιμηθεί καθόλου».

Άυπνος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λόγω του γιου του 

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολόγuμνη από την μέση και πάνω – Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη και το νεογέννητό της

«Μπήκα και εγώ στο χειρουργείο! Θυμάται τα μισά…» – Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Αλεξάνδρου για τη γέννα της Τούνη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.