Η καστανή πια Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε το ιδανικό mini μαύρο φόρεμα στην έξοδο με τον γιο της

January 23, 2024


Τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα απόλαυσαν η Μάρα Ζαχαρέα και ο γιος της, ο Βασίλης αποδεικνύοντας πως η σχέση γονιού – παιδιού γίνονται ακόμα καλύτερες μεγαλώνοντας.Η Μάρα Ζαχαρέα πέρα από παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, είναι και μια πολύ περήφανη μαμά, αφού με τον Θοδωρή Ρουσσόπουλο διανύουν τον 32 χρόνο κοινής πορείας έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 24χρονη …


Τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα απόλαυσαν η Μάρα Ζαχαρέα και ο γιος της, ο Βασίλης αποδεικνύοντας πως η σχέση γονιού – παιδιού γίνονται ακόμα καλύτερες μεγαλώνοντας.

Η Μάρα Ζαχαρέα πέρα από παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, είναι και μια πολύ περήφανη μαμά, αφού με τον Θοδωρή Ρουσσόπουλο διανύουν τον 32 χρόνο κοινής πορείας έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 24χρονη Άννα και τον 27χρονο Βασίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.