Μόρτζος για Γαρδέλη: «Όταν βγει κακό όνομα στην πιάτσα για έναν συνάδελφο, τελείωσε»

January 23, 2024


Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι «έψαχνε δουλειά και βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος, αυτό δείχνει μία ασυνέπεια», μιλώντας για τον Σταμάτη Γαρδέλη.Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Σταμάτη Γαρδέλη.«Του προτείναμε να συνεργαστούμε και προ πάντων, η γυναίκα μου, Γιούλη Ζήκου του το πρότεινε από την αρχή. Ο Σταμάτης, ε…


Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι «έψαχνε δουλειά και βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος, αυτό δείχνει μία ασυνέπεια», μιλώντας για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Του προτείναμε να συνεργαστούμε και προ πάντων, η γυναίκα μου, Γιούλη Ζήκου του το πρότεινε από την αρχή. Ο Σταμάτης, ενώ είναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά, εξαφανίστηκε. Δεν με νοιάζει πού πήγε. Δεν είναι εδώ, στην Αθήνα, για να διεκδικήσει τον ρόλο. Αυτό είναι απαράδεκτο», επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως «είχε μιλήσει με τον παραγωγό για την παράσταση που θα κάναμε και ξαφνικά, εξαφανίστηκε. Σήμερα έμαθα ότι είναι στο Άγιο Όρος. Μπορεί να είναι καλά οικονομικά».

Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία του ηθοποιού με τον Όμηρο Ευστρατιάδη, σχολίασε ότι «αν πρόκειται να συνεργαστεί με τον κύριο Όμηρο Ευστρατιάδη, θα πρέπει να το δει απ’ όλες τις πλευρές. Αν τον αφήσει στη μέση κι αυτόν, τι θα κάνει μετά;».

Τέλος, σημείωσε: «Το θέμα είναι ότι ενώ έψαχνε δουλειά, βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος. Αυτό δείχνει μια ασυνέπεια. Καταλήγουμε λοιπόν, στους καλούς και τους κακούς συνεργάτες. Όταν βγει κακό όνομα στην πιάτσα για έναν συνάδελφο, τελείωσε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.