Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη – «Το όνομά μου γιατί δεν έχει πότε συζητηθεί όπως της Μαλέσκου;»

January 23, 2022


Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου (22/1) η Ιωάννα Μαλέσκου -διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε-, η οποία στάθηκε αφορμή για την Νικολέττα Ράλλη να εκ…


Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου (22/1) η Ιωάννα Μαλέσκου -διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε-, η οποία στάθηκε αφορμή για την Νικολέττα Ράλλη να εκφράσει δημόσια ένα παράπονό της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου, στην ρώτηση για το αν έχει δεχτεί πρόταση για άλλη εκπομπή, απάντησε πως αν προκύψει δεν θα πει όχι.

Η αναφορά της Ράλλη στην Μαλέσκου

Μετά λοιπόν την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να πω το παράπονό μου; Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω στο κομμάτι της παρουσίασης από τα 25 μου και κοντεύω τα 39 και θεωρώ ότι έχω κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στις εκπομπές. Εμένα το όνομά μου γιατί δεν έχει ποτέ συζητηθεί; Δεν το λέω για την Ιωάννα. Έχω προτάσεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.