«Λύγισε» στον αέρα του Mega η Σίσσυ Χρηστίδου – Δεν μπορούσε να μιλήσει

January 23, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (23/1) ο Τζώνη Καλημέρης, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να συγκινείται ιδιαίτερα μετά το αφιερωματικό βίντεο που έπαιξε η εκπομπή της για…


Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (23/1) ο Τζώνη Καλημέρης, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να συγκινείται ιδιαίτερα μετά το αφιερωματικό βίντεο που έπαιξε η εκπομπή της για εκείνον.

Ο Τζώνη Καλημέρης και η αγαπημένη παρουσιάστρια γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ πέρα από επαγγελματική σχέση έχουν και φιλική μιας και η Σίσσυ Χρηστίδου θα γίνει νονά της μικρής Ada, του κοριτσιού που υιοθέτησε η σύντροφος του Τζώνη Καλημέρη, Χριστίνα Κοντοβά.

Μόλις το βίντεο έδειξε τη σχέση του Τζώνη Καλημέρα με τη σχεδιάστρια μόδας καθώς και φωτογραφίες της μικρής Ada, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η συγκίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.