Προξενιό της Ιουλίας: Έρχεται η πιο μεγάλη αποκάλυψη που έγινε ποτέ

January 20, 2024


Ρήγας και Γρηγόρης αδέλφια; Το ρεκόρ της σειράς και ο καθόλου ευχάριστος έγγαμος βίος των νεόνυμφων στο Προξενιό της Ιουλίας. Ο τηλεοπτικός γάμος του Μελέτη Ηλία και της Ευγενίας Ξυγκόρου, ευνόησε τον Alpha καθώς το Προξενιό της Ιουλίας είχε πολύ υψηλές αποδόσεις στην τηλεθέαση. Στα νέα επεισόδια, έχουμε αποκαλύψεις που χαρακτηρίζονται έως και δραματικές. Δεν είναι μόνο η Ιουλία που κρατά ένα μεγά…


Ρήγας και Γρηγόρης αδέλφια; Το ρεκόρ της σειράς και ο καθόλου ευχάριστος έγγαμος βίος των νεόνυμφων στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Ο τηλεοπτικός γάμος του Μελέτη Ηλία και της Ευγενίας Ξυγκόρου, ευνόησε τον Alpha καθώς το Προξενιό της Ιουλίας είχε πολύ υψηλές αποδόσεις στην τηλεθέαση. Στα νέα επεισόδια, έχουμε αποκαλύψεις που χαρακτηρίζονται έως και δραματικές. Δεν είναι μόνο η Ιουλία που κρατά ένα μεγάλο μυστικό. Υπάρχουν και άλλοι με πολύ σοβαρότερα. Η μεγάλη είδηση της ημέρας είναι πως ο αδελφός της Ρήγας είναι ετεροθαλής αδελφός του πρώην αγαπημένου της Γρηγόρη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.