Χάρης Κωστόπουλος: Τα τελευταία νέα της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή – Δύσκολες ώρες

January 20, 2024


Εδώ και ενάμιση μήνα νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος με την οικογένειά του να βρίσκεται στο πλευρό τουΤην μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο τραγουδιστής, Χάρης Κωστόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ κεντρικού θεραπευτηρίου της πρωτεύουσας.Ο αγαπημένος τραγουδιστής αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας και δίνει τη δική του μάχη εδώ και περίπο…


Εδώ και ενάμιση μήνα νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος με την οικογένειά του να βρίσκεται στο πλευρό του

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο τραγουδιστής, Χάρης Κωστόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ κεντρικού θεραπευτηρίου της πρωτεύουσας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας και δίνει τη δική του μάχη εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.

Στο περιοδικό On time μίλησε ο γιος του Χρήστος, ο οποίος περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του.

«Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ», αποκάλυψε ο γιος του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.