Μαριάντα Πιερίδη: Ο γιος μου δέχεται bullying – Έχει «φθάσει ο κόμπος στο χτένι»

January 20, 2024


Η Μαριάντα Πιερίδη καταγγέλλει ότι ο γιος της δέχθηκε bullying στο σχολείοΗ Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε ότι ο γιος της πέφτει θύμα bullying στο σχολείο.Η τραγουδίστρια μέσα από ένα βίντεο από το αυτοκίνητό της, ξεσπά για όσα υφίσταται ο γιος της από την Α΄ Δημοτικού, περιγράφοντας μερικές από τις επιθέσεις που έχει δεχτεί, όπως κλωτσιές στο προαύλιο του σχολείου.Αναλυτικότερα, η Μαριάντα Πιερίδη εί…


Η Μαριάντα Πιερίδη καταγγέλλει ότι ο γιος της δέχθηκε bullying στο σχολείο

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε ότι ο γιος της πέφτει θύμα bullying στο σχολείο.
Η τραγουδίστρια μέσα από ένα βίντεο από το αυτοκίνητό της, ξεσπά για όσα υφίσταται ο γιος της από την Α΄ Δημοτικού, περιγράφοντας μερικές από τις επιθέσεις που έχει δεχτεί, όπως κλωτσιές στο προαύλιο του σχολείου.

Αναλυτικότερα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Καλημέρα σε όλους και όλες. Λοιπόν, γιατί κάνω αυτό το story. Θέλω την άποψή σας για κάτι που αντιμετωπίζω από την Α’ Δημοτικού που ξεκίνησε ο μικρός το σχολείο. Σε ένα σχολείο, που στο παρελθόν τουλάχιστον, υπήρξε εξαιρετικό. Αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό θέμα bullying. Από την πρώτη Δημοτικού. Το πρώτο σοβαρό θέμα που αντιμετώπισα ήταν μολύβι στον κρόταφο, μέσα στο κρέας. Ένα από όλα ήταν αυτό. Στη συνέχεια, υπήρξαν κλωτσιές στα μούτρα, ο παππούς του τον είδε να είναι ξαπλωμένος στο προαύλιο και να τον κλωτσάει το παιδάκι στην κοιλιά χωρίς λόγο την ώρα που έπαιζαν μπάσκετ. Απλά για να πάρει τη μπάλα θεώρησε ότι πρέπει να κάνει αυτό. Θέλω την άποψή σας πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.