Eurovision 2024 – Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την πρόκρισή της στον τελικό

May 8, 2024


Η Silia Kapsis, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2024, μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για την πρόκρισή της στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.Θέλω να διορθώσω λίγο το βλέμμα στην κάμερα. Ο στόχος μου είναι να σας κάνω περήφανους και την Κύπρο και την Ελλάδα και την Αυστραλία. Να αρέσει και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το Liar» δήλωσε η Silia Kapsis.


Η Silia Kapsis, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2024, μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για την πρόκρισή της στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

  • «Είμαι πολύ χαρούμενη και έχω πολλή ενέργεια. Έπαθα σοκ από τους ανθρώπους που φώναζαν και είχα λίγο άγχος. Είδα πριν την Ελένη Φουρέιρα και την Chanel και είπα πως θα πάω εγώ μετά; Τα κατάφερα και πέρασα πολύ ωραία στη σκηνή. Η Ελένη είναι Eurovision inspiration.

Θέλω να διορθώσω λίγο το βλέμμα στην κάμερα. Ο στόχος μου είναι να σας κάνω περήφανους και την Κύπρο και την Ελλάδα και την Αυστραλία. Να αρέσει και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το Liar» δήλωσε η Silia Kapsis.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.