Όλγα Κιουρτσάκη: Τα δημόσια μηνύματα όλο νόημα μετά τον τσακωμό με την Άντζελα Δημητρίου

January 20, 2024


Η Όλγα Κιουρτσάκη και η Άντζελα Δημητρίου είχαν έναν έντονο τσακωμόΈνας καυγάς χώρισε την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, Πρωινό ΣουΣού, η Όλγα Κιουρτσάκη με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση ακολούθησαν την τραγουδίστρια στην περιοδεία της στην Αμερική, εκεί όπου μητέρα με κόρη είχαν έναν άγριο τσακωμό.Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου επιμελείται…


Η Όλγα Κιουρτσάκη και η Άντζελα Δημητρίου είχαν έναν έντονο τσακωμό

Ένας καυγάς χώρισε την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή, Πρωινό ΣουΣού, η Όλγα Κιουρτσάκη με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση ακολούθησαν την τραγουδίστρια στην περιοδεία της στην Αμερική, εκεί όπου μητέρα με κόρη είχαν έναν άγριο τσακωμό.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου επιμελείται το μακιγιάζ για τις εμφανίσεις της, ενώ ο γαμπρός της ανήκει στην ομάδα managment. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο μητέρα και κόρη βρίσκονται σε απόσταση, ωστόσο η μία έκανε unfollow την άλλη στο instagram.

Το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε δύο αναρτήσεις, τις οποίες οι διαδικτυακοί της φίλοι συνέδεσαν με τον τσακωμό που προηγήθηκε με την μητέρα της.

«Στο ψεύτικο έργο σας δηλώνω απών θεατής», έγραψε στη μία ανάρτηση η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Όσο έπαιζες το θέατρό σου εγώ χειροκροτούσα και αποχωρούσα», αναφέρει η δεύτερη ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.