Θα καταφέρει η Kate Middleton να ξεφύγει από την κατάρα;

January 20, 2024


Αγωνία επικρατεί στη Βρετανία αλλά και σε όλον τον κόσμο για την υγεία της Kate Middleton. Οι θάνατοι που «σημάδεψαν» το παλάτι του Kensington και η φημολογούμενη κατάρα που ακολουθεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τις γυναίκες που παίρνουν τον τίτλο που έχει η Kate αυτή τη στιγμή, ήρθαν ξανά στο προσκήνιο.Σε φάση ανάρρωσης μετά από προγραμματισμένο χειρουργείο στο οποίο έπρεπε να υποβληθεί…


Αγωνία επικρατεί στη Βρετανία αλλά και σε όλον τον κόσμο για την υγεία της Kate Middleton. Οι θάνατοι που «σημάδεψαν» το παλάτι του Kensington και η φημολογούμενη κατάρα που ακολουθεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τις γυναίκες που παίρνουν τον τίτλο που έχει η Kate αυτή τη στιγμή, ήρθαν ξανά στο προσκήνιο.

Σε φάση ανάρρωσης μετά από προγραμματισμένο χειρουργείο στο οποίο έπρεπε να υποβληθεί, βρίσκεται η Kate Middleton, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Kensington με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν μερικά εικοιτετράωρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.