Ήλιος: Αποχωρεί άρον άρον πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 – Τι συνέβη

January 20, 2022


Στο τέλος της φτάνει η παρουσία του Γιώργου Καραμίχου στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, παρόλο που υποδύεται έναν από τους πιο βασικούς ρόλους (διαβάστε εδώ τις σημερινές 20/1 εξελίξεις…


Στο τέλος της φτάνει η παρουσία του Γιώργου Καραμίχου στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, παρόλο που υποδύεται έναν από τους πιο βασικούς ρόλους (διαβάστε εδώ τις σημερινές 20/1 εξελίξεις).

Για αυτό αποχωρεί ο Καραμίχος από την Ήλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός που για αρκετά χρόνια βρισκόταν στην Αμερική λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, πρέπει να αφήσει την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μία παράσταση βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη, όπου σκηνοθετεί και παίζει, και η οποία κατόπιν θα έρθει και στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός θα συμμετάσχει σε δύο ξένες ταινίες που θα γυριστούν στην Ευρώπη.

Ήλιος αποχωρεί άρον άρον ο Γιώργος Καραμίχος

Σε σοκ η Λήδα – Εμφανίζεται ο αδερφός του Νικήτα

Στον Ήλιο, ο Νικήτας για μια ακόμη φορά δεν έχει αποκαλύψει τα πάντα στη Λήδα για εκείνον. Ομως τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο. Την ίδια ώρα η Αλίκη ψάχνει τη μητέρα της μικρής Αρίζα.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Λήδα με τον Νικήτα ζουν ευτυχισμένες στιγμές μετά την περιπέτεια του Χάρη και το αίσιο τέλος της. Φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να ταράξει το ζευγάρι και πως η μεταξύ του σχέση είναι πολύ δυνατή. Ομως για μια ακόμη φορά η κατάσταση θα ανατραπεί και η κοπέλα θα χάσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του άντρα της. Ενα μυστικό θα έλθει στην επιφάνεια και θα της γκρεμίσει τον κόσμο της. Μια μέρα που έχει βάρδια στο νοσοκομείο, φροντίζει έναν ασθενή που έχει το επίθετο Σαρρής. «Σαρρής;», παραξενεύεται. «Και ο σύζυγός μου λέγεται Σαρρής. Νικήτας Σαρρής», του λέει, ενώ σύντομα θα αποκαλυφθεί και το σατανικό σχέδιο του Στέφανου.

Τότε εκείνος της απαντά: «Ναι, τον γνωρίζω. Είναι ο αδελφός μου». Η Λήδα αιφνιδιάζεται όταν μαθαίνει πως ο άντρας της έχει αδελφό κι εκείνος δεν της έχει πει όλο αυτόν τον καιρό λέξη. Πάει και τον βρίσκει: «Γιατί δεν μου είπες ότι έχεις αδελφό; Πόσα ακόμη δεν μου έχεις πει για σένα;» τον ρωτάει θυμωμένη.

«Δεν έχω αδελφό. Για μένα δεν υπάρχει», της απαντάει και η αντίδρασή του την αιφνιδιάζει ακόμη περισσότερο. Η Λήδα απογοητεύεται από τον Νικήτα που συνεχίζει να της λέει ψέματα για τον αδελφό του και τον λόγο που δεν της μίλησε ποτέ γι’ αυτόν.

Ωστόσο προσπαθεί να τον πείσει να του μιλήσει. «Στο ξαναλέω. Δεν υπάρχει για μένα και μην ανακατεύεσαι. Δεν θέλω να μου ξαναμιλήσεις γι’ αυτόν», της τονίζει. Η Λήδα καταλαβαίνει ότι αυτό που έχει χωρίσει τα δύο αδέλφια είναι πολύ σοβαρό, αλλά δεν καταθέτει τα όπλα. Πιέζει τον Νικήτα για μια προσπάθεια συμφιλίωσης. «Ο,τι κι αν είναι αυτό που σας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση πρέπει να το ξεπεράσετε. Είναι ο μόνος συγγενής σου που έχεις στη ζωή. Είναι ο αδελφός σου. Αξίζει να το προσπαθήσεις», του λέει αλλά εκείνος παραμένει διστακτικός.

Η Αλίκη βρίσκει στον δρόμο ένα μικρό κοριτσάκι που φαίνεται να μην έχει κανέναν και δείχνει πολύ τρομαγμένο. Το πάει στην αστυνομία. Προσπαθεί να βρει άκρη με τους γονείς της μικρής μετανάστριας, αλλά όλες οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές. Ο Δημήτρης τη βοηθάει στην έρευνα: «Ολα τα στοιχεία δείχνουν πως η μητέρα της είναι νεκρή», ανακοινώνει στη γυναίκα του. «Δεν μπορούμε να την αφήσουμε έτσι. Θα την πάω στο σπίτι μας», του λέει κι εκείνος συμφωνεί μέχρι να κινηθούν οι διαδικασίες με την Πρόνοια αν δεν βρεθεί η μητέρα της. Ομως η Αλίκη αναστατώνεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Αζίζα κινδυνεύει ακόμη και μέσα στο σπίτι της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά Ήλιος – Ο ρόλος του θα φέρει τα πάνω κάτω

Ευχάριστα νέα για τη σειρά Ήλιος – Μαθεύτηκε πως…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.